понеделник, 30 август 2010 г.

Би Ел Агро АД




Фирма „Би Ел Агро” АД е създадена през 1994 г. в гр. София с основна дейност отдаване на лизинг на машини и съоръжения. Дружеството е с регистриран и внесен капитал в размер на 300000 лева.
През 2003 г. предприятието разширява дейността си, като започва да се занимава основно с продажба, изграждане и проектиране на напоителни системи в сферата на селското стопанство с приоритет капково напояване.
Освен това „Би Ел Агро” АД предлага и богат асортимент от стоки за дъждуване и микро-напояване, както и напояване за оранжерии. В стремежа си да бъде максимално полезна на своите клиенти, фирмата осъществява внос и продажба на почвообработващи машини за селското стопанство и прикачен инвентар за тях, както и помощни материали за селското стопанство, като полиетилени, защитни мрежи и др.
Само в рамките на последните 7 години „БИ ЕЛ АГРО” АД успя да наложи името си на Българския пазар, като същевременно бележи значителен ръст в продажбите за същия период. През 2008 г. дружеството изгради търговска база, състояща се от централен складов и логистичен център с площ над 1000 кв. метра, намиращо се в с. Труд, област Пловдив, ул. „Карловско шосе” № 85.
Фирмата активно участва в изготвянето и изграждането на проекти по европейски програми за подпомагане и развитие на селското стопанство.
Към момента в дружеството работят 11 високо квалифицирани служители, притежаващи необходимия опит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар